Idag har Noel gjort sin frsta arbetsdag som modell. Pltningen var av bilbarnstolar fr Kinas mest knda barnmrke Goodbaby. Trots att teamet som dk upp en halvtimma efter utsatt tid och dessutom hade problem att f ihop utrustningen var Noel p ett strlande humr.
2010-02-06-photo1

Lina satt i bakstet och ropade glada hejrop och sg till att stjrnan hll humret uppe. Dessutom fick kineserna ran att lyssna p Lina som sjng Imse Vimse spindel och En kulen natt. Ni som vet hur Lina sjunger vet vad det innebr (Noel verkar av ngon outgrundlig anledning gilla det).
2010-02-06-photo2

Lagom till bilbarnstol nummer tv (av fyra) exploderade det fullstndigt i Noels blja och vi fick snabbt rusa hem och byta blja och klder p Noel likvl som Lina (hennes klder allts). Teamet passade p att flytta bilen till vr grnd s de kunde f lna ett eluttag till blixtarna.
2010-02-06-photo3

Frhandstitt av bilstol nummer tre. Noel var njd med bilderna men framfrallt med gaget…
2010-02-06-photo4

Nr vi ftt bilderna frn agenturen hamnar de sjlvklart hr p bloggen.