Idag har Noel gjort sin första arbetsdag som modell. Plåtningen var av bilbarnstolar för Kinas mest kända barnmärke Goodbaby. Trots att teamet som dök upp en halvtimma efter utsatt tid och dessutom hade problem att få ihop utrustningen var Noel på ett strålande humör.
2010-02-06-photo1

Lina satt i baksätet och ropade glada hejrop och såg till att stjärnan höll humöret uppe. Dessutom fick kineserna äran att lyssna på Lina som sjöng Imse Vimse spindel och En kulen natt. Ni som vet hur Lina sjunger vet vad det innebär (Noel verkar av någon outgrundlig anledning gilla det).
2010-02-06-photo2

Lagom till bilbarnstol nummer två (av fyra) exploderade det fullständigt i Noels blöja och vi fick snabbt rusa hem och byta blöja och kläder på Noel likväl som Lina (hennes kläder alltså). Teamet passade på att flytta bilen till vår gränd så de kunde få låna ett eluttag till blixtarna.
2010-02-06-photo3

Förhandstitt av bilstol nummer tre. Noel var nöjd med bilderna men framförallt med gaget…
2010-02-06-photo4

När vi fått bilderna från agenturen hamnar de självklart här på bloggen.