Hoppas att ni alla firat ordentligt med allt som hör midsommar till! Berätta gärna vad ni haft för er.
2007-06-23-shanghalinks.jpg
Shanghai kryllar av svenskar så även fast vi är på andra sidan jorden så har vi också firat midsommar, om än inte dansat runt midsommarstången. Gårdagen började med en golfrunda på Shanghai Links. För tredje året i rad spelades Shanghai Midsummer Golf som är en tävling av och för svenskar. Arrangemanget var i toppklass med transport, tryckta lagtröjor, mat, dryck och fina priser. Banan var riktigt fin och trots att det var förhållandevis få bunkrar och vattenhinder lyckades jag spela i de allra flesta, vilket också återspeglades på resultatet. Mitt usla spel, som jag till viss del skyller på mina hyrklubbor (hur bra kan man egentligen spela på klubbor av märket STRIKER pure iron?), tog mig till en ärad sistaplacering. Som tur var hade de finfina tröstpriser…
2007-06-23-jenssvingar.jpg
Dagen fortsatte med midsommarmiddag med upp emot 100 svenskar som åt sill & potatis, snapsade OP och sjöng snapsvisor. Även om den riktiga “midsommarkänslan” inte infann sig så var det ett skojigt arrangemang. Snapsen tog hårt åt vissa i familjen (jag är pigg och fräsch!) så idag blir det en lugn och skön dag i soffan. Kanske vi fortsätter packa upp en och annan kartong för att komma i ordning.