Hoppas att ni alla firat ordentligt med allt som hr midsommar till! Bertta grna vad ni haft fr er.
2007-06-23-shanghalinks.jpg
Shanghai kryllar av svenskar s ven fast vi r p andra sidan jorden s har vi ocks firat midsommar, om n inte dansat runt midsommarstngen. Grdagen brjade med en golfrunda p Shanghai Links. Fr tredje ret i rad spelades Shanghai Midsummer Golf som r en tvling av och fr svenskar. Arrangemanget var i toppklass med transport, tryckta lagtrjor, mat, dryck och fina priser. Banan var riktigt fin och trots att det var frhllandevis f bunkrar och vattenhinder lyckades jag spela i de allra flesta, vilket ocks terspeglades p resultatet. Mitt usla spel, som jag till viss del skyller p mina hyrklubbor (hur bra kan man egentligen spela p klubbor av mrket STRIKER pure iron?), tog mig till en rad sistaplacering. Som tur var hade de finfina trstpriser…
2007-06-23-jenssvingar.jpg
Dagen fortsatte med midsommarmiddag med upp emot 100 svenskar som t sill & potatis, snapsade OP och sjng snapsvisor. ven om den riktiga “midsommarknslan” inte infann sig s var det ett skojigt arrangemang. Snapsen tog hrt t vissa i familjen (jag r pigg och frsch!) s idag blir det en lugn och skn dag i soffan. Kanske vi fortstter packa upp en och annan kartong fr att komma i ordning.