Noel har ju gjort ett par modelljobb tidigare, bland annat fr bilbarnstolar. Hromdagen var det dags fr hans frsta reklamfilm som var fr ett nytt bljmrke som ska lanseras i Kina.

Studion lg ca en timme frn Shanghai och bakom kamerorna var det ca 30 personer, bland annat kameramn, fotografer, ljussttare, scenbyggare, stdare och en nervs pappa – ni som har barn vet hur svrt det r att f en ettring att gra saker p bestllning.
2010-10-20-noel in studio-1

Interiren kunde lika grna (som Karin och Mattias redan uppmrksammat) anvnts till en IKEA-reklam, d i princip alla mbler och rekvisita kom drifrn. Det r intressant att miljn och huvudpersonen kommer frn vst d filmen riktar sig mot kinesiska kunder.

Raska steg av far (fr att frsvinna ur bild) och son efter release frn utgngslget.
2010-10-20-noel in studio-2

Totalt togs nrmrare tio olika scener och varje gng de sa “next” var en lttnad. Studion var otrolig varm av alla lampor, s Noel hll sig varm och pappa svettig. Hr ett kort avbrott i leka-med-bollar-scenen.
2010-10-20-noel in studio-3

Noel och regissren gr igenom resultatet och bda r njda med dagen. Det tog nstan 10 timmar inklusive avbrott fr sov- och grtpauser. A-barn som Noel r sktte han sig galant hela tiden utan ngot gnll eller grt. Det ni!
2010-10-20-noel in studio-4

Om ungefr en mnad ska filmen brja visas p TV. S snart jag fr tag p en kopia ska jag lgga ut den p bloggen.