Idag ppnade Cirka – ett nytt koncept frn Wagas – i Times Square p Huaihai Road. Wagas r restaurangkedja med 17 restauranger som serverar prisvrd och frsch vsterlndsk mat och r populr bland expats i Shanghai. P senare tid har de brjat experimentera med nya koncept, bl.a. Baker & Spice.
2010-11-17 cirka

Jag beskte Cirka idag som en av de frsta kunderna. Lite komiskt (eller tragiskt) r att det bakom disken stod inte mindre n 18 personer inklusive chefer som trnade den nya personalen. Jag gissar att en liknande restaurang i Sverige skulle bemannas av 3-4 personer.
2010-11-17 cirka-personalen

Maten? Frsch och god mat men fr sm portioner. Mttnaden hll sig bara ett par timmar.
Personalen? Unga, oerfarna och nervsa. Det rder fr nrvarande stor brist av restaurangpersonal i Shanghai.
2010-11-17 cirka-maten

Cirka kommer nog inte att bli en lika stor framgng som Wagas har blivit, dremot kommer jag med all skerhet g dit igen fr fler luncher. Och fr att kpa brd. Plus i kanten att de sljer brd frn Baker & Spice.