Igr var vi med en agent och letade boende, knns nu som om det brjar bli verklighet med att vi ska bo i Shanghai. Har nog inte riktigt frsttt att resan hit inte direkt hade ngon returbiljett, det r ingen semester…Vi kollade p ca 11 olika lgeneheter, den ena strre n den andra. Den minsta var ca 100 kvm och den strsta var ca 200 kvm, inte som p Reimersholme precis. Det verkar som om det r svrt att hitta sm lgenheter. De flesta hade ven 2-3 toaletter samt 2-3 sovrum och var vldigt fina, dock varierade stilen otroligt. Ngra var mer i vran stil n andra… De flesta var mblerade, men vi fick ta ut alla eller de mbler vi inte ville ha, vilket knns sknt. Priserna r betydligt dyrare n i Stockholm, s det knns vldigt skumt att kolla p dem, men vi fr som tur r lite hjlp med den biten.
2007-04-25-farmorslyan.jpg
2007-04-25-favoriten.jpg
Nu ska vi ge oss ut och kolla p fler lgenheter.