Efter en hrd arbetsvecka passade vi p att runda av veckan med hemmamiddag bestende av tv kilo krftor. Ett kilo “svenska” krftor, vilka var kpta p Ikea, och ett kilo kinesiska krftor kpta p en lokal krftrestaurang. Kinesiska krftor r kryddade med bl a chili och r kokta i olja, vilket gr att hnderna dryper av flott efter ett par skalade. De r vldigt kryddstarka och ts varma d v s vldigt annorlunda jmfrt med de svenska krondillskrftorna. Hur som helst r det riktigt gott, ven om “svenska” krftor toppar det mesta.
2007-08-03-cancer.jpg

Senaste veckan har varit den varmaste vi ngonsin upplevt med temperaturer p mellan 36-40 grader och en hg luftfuktighet. Hett vill jag lova, men idag kom regnet och det varma vdret ser ut att frsvinna ett par dagar. SKNT!!! S till helgen fr det bli en del inomhusaktiviteter och ngra besk p ett par av stans konstgallerier.
2007-08-03-cnn.jpg