p att blogga! Inte trttnat p Shanghai heller! Dremot har tiden efter semestern varit hektisk med mycket jobb, en del njen och mycket facebookande, s bloggen har tills nu ftt en lgre prio. Fr er som inte har hunnit signa upp er p Facebook nnu, undvik det s lnge ni kan! Precis som media senaste veckan har rapporterat r det extremt beroendeframkallande och man frbrukar ltt all vaken tid p Facebook. Hur som helst, hr kommer ett livstecken frn oss!

Efter nrmare fem mnader i Shanghai och med numera ett fungerande kylskp har en “vardag” brjat forma sig. Ett tecken p det r maten. Frn att dagligen ha tit frukost, lunch och middag ute sedan vi anlnde har vi ntligen kunnat brja laga en del mat hemma. Fantastiskt gott med svensk husman. Det mesta gr dessutom att f tag p, inte minst via IKEA som sljer polarbrd, kaviar, sill och pepparkakor. Och svenskt godis, frsts. Jag kommer, precis som Mattias T. efterlyser, bertta mer om vardagen i Shanghai framver s att ni fr en bild av hur vi lever. Tro inte att vi bara glassar…

Dagens foto r kvllsbild tagen frn balkongen!
2007-08-23-utsikt.jpg