från dörr till dörr är vi nu i Smålands skogar. Resan gick bra förutom att SAS hade slarvat bort Noels bokning. Efter att ha spenderat 45 minuter vid incheckningen i Shanghai, till slut fått en biljett till Beijing, spenderat ytterligare en timme vid incheckningen i Beijing, försökte jag få klarhet i vad som hänt:

Jens: Did you do a new reservation or did you find his booking?
Personal: I did a new reservation and found his booking.

Med en trött son och en hustru arg som ett bi orkade jag inte argumentera för att få klarhet i orsaken, då språkbarriären var alldeles för stor. Tur att det löste sig till slut, det hade varit tråkigt om Noel hade fått stanna själv i Kina och fira jul ensam.

Vi lämnade två cm snö med svalt väder i Shanghai…
2010-12-17 shanghai winter view

…för att komma till 40 cm snö och -8 grader med snowracing på agendan.
2010-12-19 Snowracing

Nu väntar två veckors skön avkoppling med familjen.