I sndags kom Linas mamma Birigitta och pappa Lennart till Shanghai. Deras frsta dag inleddes med att tv resvskor frsvann och en som krossades p flyget. Lite oturlig start p semestern, men sen verkar deras otur vara frbrukad fr varje dag har de kommit hem med ett stort leende och berttat om allt de sett och upplevt medan Lina och jag jobbat. Sledes inga fler missnden allts. Dessutom har vdret i Shanghai visat sig frn sin bsta sida hela veckan.

Eftersom Birigitta inte hade ngra klder (andra n de hon hade p sig frsts!) fick vi inleda veckan med att kpa en uppsttning klder, givetvis p resefrskringen. Lina passade p att visa favoritbutikerna och sg chansen att kpa ngra plagg till henne sjlv ocks! Lennart och jag drogs med av bara farten och hittade ett par trjor vi ocks.
2007-10-14-shopping.jpg
Lennart och Birgitta har under veckan passat p att se alla “msten” i Shanghai och dessutom hunnit med en utflykt till Suzhou. De har haft lnga dagar med kameran och kartan i hgsta hugg. Deras strsta utmaning i Kina har varit att ta med pinnar, men sakta och skert hller de p att va upp sin teknik. Kineserna vid borden brevid tycker tekniken r rtt underhllande… Det r nog hg tid fr mina frldrar att brja va infr deras besk nsta r.
2007-10-15-turister.jpg
Idag har vi spelat golf p Hongqiaos golfklubb. Solen sken och spelet gick som aldrig frr. Som alltid i Kina har man caddies med sig som tar hand om klubborna s att man fr fokusera p spelet.
2007-10-20-golf.jpg
Imorgon tnkte vi bruncha p Westin (ytterligare ett “mste” nr man r hr!) och p mndag flyger vra gster till Guilin fr att titta p sockertoppsbergen och ka flodbt.