Igr hnde det igen. Jag kte med samma taxichauffr en andra gng. Shanghai r en stor stad och det finns gott om taxibilar, s sannolikheten att f samma chauffr en gng r vldigt lg.

Frsta gngen hnde fr ett par r sedan nr jag skulle hem frn jobbet. Efter ngra minuters konversation gick det upp fr oss bda att vi trffats tidigare. Den gngen var det ett par mnader mellan frsta och andra gngen jag trffade honom.

Igr var det mer spooky. Efter att ha varit p Swedish Afterwork ett par tre timmar och kliver ut p gatan och tar frsta bsta taxi, s visar det sig att det r samma taxichauffr som tidigare samma kvll skjutsat mig till afterworken. Jag var tvungen att frga om chauffren hade vntat p mig, men icke. Efter ett antal lnga krningar kors och tvrs ver hela stan hade chauffren av en slump krt en kund tillbaka till den gatan som jag blev avslppt p. Och var allts dr i precis samma gonblick som jag lmnat lokalen. Hur stor r den sannolikheten?
2011-03-16 Shanghai expoTaxi

Vill du ocks trffa svenskar i Shanghai? Sista fredagen varje mnad trffas det yngre klientelet fr afterwork. Varje trff r p ett nytt stlle. G med i gruppen Swedish Afterwork Shanghai p Facebook s fr du automatiskt inbjudan till nsta event.