Julen närmar sig i rask takt och nästa helg är det redan första advent. Sista veckan har vädret varit fint och i helgen har vi till och med kunnat sitta ute på balkongen i shorts och äta frukost i 20-gradig värme.

I ett försök att få någon julkänsla överhuvud taget har Lina köpt en gran. Naturligtvis i plast och naturligtvis Made in China. Både gran och ljusslingan var riktigt billiga och vi blev i vanlig ordning inte förvånade när innehållet inte fungerade till 100%.
2007-11-25-jul.jpg
Efter en del knep och knåp (årets julpyssel…) fick vi till slut tre fjärdedelar av ljusslingan att lysa, vilket fick räcka. Dock blev resultatet strålande!
2007-11-25-gran.jpg
I veckan som kommer åker Lina på kurs till kuststaden Xiamen och jag åker till Seoul för att jobba. Därav det tidiga adventspyntandet.