Kineser är utåt sett rätt pryda. Till exempel är det sällan man ser något hångel på gator och torg* och knappt ens att par håller varandra i handen. Förutom tjejkompisar som ofta håller varandra i hand när de går på stan. Varför de gör det är det ingen som vet. Det bara är så.

Men, men, men. Skenet verkar bedra. Dels med tanke på Kinas enorma population så verkar det ju hända en hel del när gardinerna är neddragna, och dels för att det på nästan varenda gata i Shanghai finns en affär som säljer sliskiga sexleksaker och diverse piller och krämer.

Här ett stånd på Fangbang Lu. (Haha). Apropå piller. Tänk inte ens tanken att köpa några piller från de här handlarna. Det är oftast fejkade produkter och det finns naturligtvis inga myndigheter som ser efter vare sig äktheten eller kvaliteten.

* Det finns publika platser där det hånglas ofta och mycket. Besök en park efter skymningens inbrott och du ser horder med nykära par råhångla. Med tanke på hur trångt många bor med sina föräldrar är det enkelt att förstå varför de är där.