Tidigare i veckan fick vi veta hur lite ngon annans liv egentligen var vrt nr en tvring blev verkrd tv gnger, ignorerad av 18 personer och senare avled av skadorna. Det finns skert orsaker, om n inte urskter, till varfr folk inte vgar ingripa men jag tnker inte spekulera i det hr.

Man kunde ju tro att denna ignorans frmst gller andras liv, men allt som oftast ser jag hur ordda kineserna, t.ex. fnsterputsarna, r om sina egna liv. I veckan sg jag ett nytt skrckexempel nr skerhetslinan (den som anvnds om det huvudsakliga repet skulle brista) hade fransats upp.

Nr jag vnligt pongterade detta fr fnsterputsaren och sa att jag tycker det ser farligt ut (mste vara typiskt svenskt beteende), viftade han nonchalant bort min oro och menade p att skerhetslinan aldrig anvnds. Han hnger ju i det andra repet.

Mrkligt resonemang det dr. Framfrallt nr man hnger 120 meter upp i luften.