I helgen var vi i Hangzhou som r en knd stad ca 20 mil frn Shanghai. Dit ker man fr att titta p en stor sj, West lake, och massa tempel. Vi tittade bara p sjn…
2008-03-16-hz-kines.jpg

…och tog massa bilder.
2008-03-16-hz-jens.jpg

P sndagen hyrde vi cyklar och trampade ett varv runt sjn. Frsta gngen ngon av oss cyklar i Kina. Ger bde trsmak och mersmak.
2008-03-16-hz-cykla.jpg

Sjn suger. Det var fler n jag som knde.
2008-03-15-hz-tired.jpg

Att ka tg i Kina fungerar nstan som p flyget. Alla fr vnta i en stor vnthall, sen ett par minuter innan avgng slpper de p alla samtidigt. Kineser verkar gilla trngsel. Det var mnga med oss som skulle hem til Shanghai…
2008-03-16-hz-trainstation.jpg

…s mnga att jag med min framfrhllning bara fick tag p biljetter till det billigaste och drmed mest lngsamma tget, vilket tog tre gnger lngre tid n ditresan. Dremot sparade jag 19 kronor per biljett. Om jag velat spara 6 kronor till hade vi ftt st hela resan. Det hr visar tydligt mina tv svagheter (enligt Lina); dlig framfrhllning och prismedveten…
2008-03-16-hz-train.jpg