Allting brjade som en vanlig lrdag i parken. Den hr dagen hade helikopterklubben samlats i Ruijin park med fulladdade batterier och en nyservad (dvs snabblimmad) helikopter. Samtidigt, i en annan del av parken, pgick en brllopsfotografering. Brllopsfotogfarering i Kina r en omfattande aktivitet med mnga fotografer och oftast med en kamerakille som videofilmar hela dagen.

Efter en stund kommer brudparet fram och ber om att f provflyga fr f en extra krydda i fotograferingen. Bruden tog ver spakarna och helikopterklubbens medlemmar blev mllsa av hennes imponerande flygning. Trots att vi har mnga timmars trning bakom oss knde vi oss besegrade.

Hr kommer tredje helikopterfilmen (med soundtrack frn kultserien Airwolf) som helt klart har blivit min favorit!
Helikopterklubben-the-third-ride.wmv

2007-05-26-brudpar2.jpg
2007-05-26-brudpar1.jpg