Jaha det är med sorg jag lämnar Jens och Lina i Shanghai, nu på kvällen försöker vi trycka in lite smått vi inte han med och det finns mycket mer. Tex tog vi äntligen fram blixtar och paraplyer som jag haft med mig 🙂 Jag får nog se till att boka en resa i höst. Fördelen med att vara frilans är att man bara behöver en internetlina för jobbet så är man hemma. Det har blivit goda middagar, utflykter, textilmarknad, lite jobb, väldans massa fotograferande och såklart trevligt sällskap.


Så den utlovade bilden på min nya fina kavaj från tygmarknaden. (Blixfotograferad)


Idag åkte Jens och jag till vattenstaden Xitang vilket var en trevlig händelse med mycket action. Avresan tillbaka till Shanghai gick lite väl sent så vi hann med att bli lite uttråkade.


Och med sen avresa kom vi lagom till att få uppleva kinesisk organisation och trafikkaos. Vid det här rödljuset på exakt samma plats satt vi i en timme och såg skådespelet framför oss, polis kom och polis åkte och inget hände. Tillslut drog alla västerlänningar från bussen och började vandra den 30 min långa promenaden till slutstationen på tunnelbanan.

Vi har också intagit och inandat kinesisk kulinarisk atmosfär. (Det du Niklas, både en och tre gånger)

Jens har nog varit ganska dålig på att visa vilket fint nytt kontor han har skaffat, här är en kvällsbild precis innan vi går hem för dagen.

Stort tack Jens och Lina och hoppas att jag inte har varit i vägen alltför mycket, förbannat trevligt har det i alla fall varit.

//Christian