Efter ngra hrliga dagar i Shanghai bar det av till Taipei, Taiwan. En fantastisk mngmiljonstad dr det r nra till allt. P bilden skaffar vi nya vnner bland fgelskdarna i botaniska trdgrden. Vi hamnade mitt i ett megadrag. En ny fgel hade setts dagen innan som aldrig skdats frr. Tyvrr, fick varken vi eller ngon annan se den, men Joakim r glad fr sina nya vrldskryss.

Ryktet spred sig om det svenska besket, s alla kldde sig i sina finaste munderingar. Det r raka led och segertecken som gller!

Allt r nra i Taipei! Denna nationalpark (Yangmingshan) nr man ltt med Metro eller lokalbuss p under en timma. Naturen r helt fantastik. Det var lika magiskt och undebart som det ser ut. Taiwaneserna r riktiga hurtbullar och mnga cyklade upp fr dessa berg p 1200m.

nnu en ny kompis i skogarna norr om Taipei. En taiwanesisk makak, ns enda apa.

Utsikt frn VRLDENS hgsta byggnad, Taipei 101!

I VRLDENS hgsta byggnad (508m) kte vi upp med VRLDENS snabbaste hiss (1010 m/min) och fikade p VRLDENS hgst belgna fik.