Archive for October, 2008

Vardagen

Hallå där!

Det var länge sedan senaste inlägget. Sista månaden har varit hektisk i många avseenden, bland annat har vi kommit igång med träningen (Lina har köpt yoga-kort på y+) och återupptagit mandarin-lektionerna (jag har fixat ny lärare). Dessutom tar jobben mer tid än önskat.

Lina har börjat förnyelseprojekt av balkongen och snart ska soffan ut eftersom den innehåller dun och Jens är hyppo mot dun. Här syns gamla balkongmöblerna med nya lyktorna. Inom kort kommer bilder på nya balkongen.

Semester

Hannimon

Efter 14 timmars resa och city-sightseeing i Singapore kom vi äntligen till Bali. Resan var våran försenade honeymoon (man vill ju veta att man gjort rätt val innan man börjar bjuda till). Vi började semestern med att lapa sol…

På 1,5 årsdagen fick skumpan flöda och vi firade ordentligt (tack Ingela och Tobias för den fina champagnen, som nu hade hunnit bli 10 år och smakade otroligt bra).

Efter några dagar i lugn och ro på Bali var det dags att dra vidare och se något nytt. Gili Trawangan – liten paradisö utan mopeder och bilar. Och blå himmel till skillnad från Shanghai.

Även här var det väldigt mysiga ställen och grymma pooler.

Från Gili passade vi också på att göra dagstripper…

…som t.ex. snorkling. Jens var hyppo (snorig) och kunde inte dyka på “riktigt”.

Därefter åkte vi till Ubud och kollade in kultur och risfält (ganska små och risiga sådana).

Sammanfattningsvis var det en fantastisk honeymoon med bra väder, mysiga ställen och bästa tänkbara sällskap…

Creeper MediaCreeper