Archive for March, 2009

Mat

Min tyska last

Mycket fix och trix med nya huset i kombination med jobb och resor har lett till att bloggen inte uppdaterats på länge. Inom kort kommer fler spännade inlägg från bland annat bröllop och renoveringar, men tills dess får ni hålla till godo med min middag förra veckan på flygplatsen i München;

Und jetzt einen speziellen Gruss an die deutsche Verwandtschaft von Münchener Flughafen; Mein Mittagessen letzte Woche mit Brezel zum Vorspeise…

und Schnitzel mit Weissbier zur Hauptspeise. Es hat sehr gut geschmäckt.

Hemma

Husliga i huset

Nu har vi bott en och en halv vecka i nya huset. Förutom en icke-brukbar varmvattenberedare, en glappande luftkonditionering, ett par trasiga plattor på spisen och kroniskt försenade hantverkare så känns valet att flytta hit fortfarande rätt.

Huset ligger så centralt det går, men omgivningen är lugn tack vare omliggande hus. Här en bild på sovrummet som är ett av rummen som börjar komma i ordning. Mer bilder kommer vartefter rummen blir “klara”.

I gårkväll var det svensk spelkväll hemma hos en kompis. Riktigt trevligt. Efter fyra timmars TP-marathon med TP Globetrotter drog alla slutsatsen att allmänbildningsnivån var rätt låg (eller att frågorna var rätt svåra).

Creeper MediaCreeper