Efter tv fantastiska veckor med 30-gradig vrme, sol, bad, smn, god mat, banana pancakes (ni som varit i Thailand vet!) och massage (“we masssasse you loooong time”) har vi kommit hem igen. Trots fyra mnaders frnvaro frn Sverige knns det ngot ovant att sga “hem” om Shanghai, men det knns underbart att vara tillbaka. Thailndarna var som vanligt gstvnliga och man bli alltid bemtt med ett leende och bra service. Kineserna har mycket att lra p den fronten, ven om de kineser jag lrt knna verkligen r trevliga.
2007-07-26-pancake.jpg
I Shanghai r allt sig likt och temperaturen ndde idag hela 39 grader!!! Kanske inget ni som bor i Sverige vill hra efter den hr regniga sommaren.

Nedan ser ni terminalen p Koh Samuis flygplats vilket r den coolaste jag ngonsin beskt (nst efter Fiji). Storstadspulsen sjunker snabbt nr man kliver av planet och kliver in i terminalen som i princip bara bestr av palmer, halmtak och ngra flktar.
2007-07-26-kohsamui.jpg
Och bagageband frsts!
2007-07-26-terminal2.jpg