Archive for the 'Baby' Category

Baby

Välkommen Carl

Shanghai har växt med ytterligare en invånare; Noel’s lillebror Carl är äntligen här!

Carl föddes igår den 15:e augusti på Parkway Health (Dr Ferguson) och hela familjen mår bra. TACK för alla gratulationer som kommit via mail/sms/fb/m.m..

Baby

Happy Halloween

Här kommer årets halloween-bild med Alicia, Jens, Viggo och Theo. Eller Theo och Viggo.

Baby

10 timmar på 15 sekunder

Här följer reklamfilmen som Noel spelade in för snart ett år sedan för ett nytt lokalt blöjmärke.

Om jag sett den på TV? Faktiskt, men eftersom jag i princip aldrig tittar på kinesisk TV så var det av en ren tillfällighet. De hände när Christian och jag var i Gula Bergen och fick fotmassage på hotellet och vi slog på TVn. Bara några sekunder efteråt börjar reklam och filmen visas.

Det var nog menat att jag skulle se få se filmen.

Baby

Noel hyllad i butik

Nu har Huggies blöjor fått sig en välbehövlig facelift (till det bättre om du frågar mig) och finns att handla i butik.

Klicka på bilden för förstoring.

Baby

Internationella barndagen

I veckan firades internationella barndagen. Den firades som vanligt stort med aktiviteter över hela stan. Här ett foto från Fuxing Park.

Många företag ger anställda som har barn en halv- eller heldag ledigt så att de kan umgås med sina barn. Undra hur fabriker som har barnarbetare agerar denna dag.

Baby

Mer barnarbete

Noel’s modellkarriär har legat lågt på sistone, men här kommer en bild från det senaste jobbet vi gjorde i början av April för ett känt blöjmärke. Denna bild kommer pryda blöjförpackningen i Kina, Taiwan, Hong Kong och eventuellt också Macau och Thailand.

Det som är lite fascinerande är att bilden egentligen är ett fotomontage av ett antal bilder. Eftersom det var svårt (läs omöjligt) att få honom att posera i denna ställning – och le samtidigt – har de tagit en bra bild på ansiktet, en på högerarmen, ett sträckt högerben osv. och klippt ihop honom. Det är så man gör nuförtiden. I alla fall med barn.

Next »

Creeper MediaCreeper