Trots att vi inte har någon som helst hemlängtan har vi idag frossat i svenskt polarbröd och ost från Arla till middag. Fantastiskt gott. Okej, jag kan medge att jag saknar grovt bröd och mammas hembakta lite grann. Inte klokt att man kan få tag i precis allting här. Ja, allt förutom frisk luft, natur och lugn och ro då.
2007-06-19-husman.jpg
Nu har nedräkningen börjat på allvar! På torsdag klockan 17 lokal tid kommer möblerna att anlända till lägenheten. Lina fick idag höra från en kollega som berättade att större delen av hennes möblemang antingen hade möglat eller förstörts under henns flytt från Sverige till Taiwan. Flyttgubbarna som packade upp allt berättade att “Kungsholms flytt pack as Taiwanese people pack garbage”. Inte sånt man vill höra två dagar innan flyttlasset kommer. Jag hoppas att våra flyttkillar (också Kungsholms) har gjort ett bättre jobb.

Fishy…
2007-06-19-fishy.jpg