Trots att vi inte har ngon som helst hemlngtan har vi idag frossat i svenskt polarbrd och ost frn Arla till middag. Fantastiskt gott. Okej, jag kan medge att jag saknar grovt brd och mammas hembakta lite grann. Inte klokt att man kan f tag i precis allting hr. Ja, allt frutom frisk luft, natur och lugn och ro d.
2007-06-19-husman.jpg
Nu har nedrkningen brjat p allvar! P torsdag klockan 17 lokal tid kommer mblerna att anlnda till lgenheten. Lina fick idag hra frn en kollega som berttade att strre delen av hennes mblemang antingen hade mglat eller frstrts under henns flytt frn Sverige till Taiwan. Flyttgubbarna som packade upp allt berttade att “Kungsholms flytt pack as Taiwanese people pack garbage”. Inte snt man vill hra tv dagar innan flyttlasset kommer. Jag hoppas att vra flyttkillar (ocks Kungsholms) har gjort ett bttre jobb.

Fishy…
2007-06-19-fishy.jpg