Ytterligare en intensiv vecka har passerat. ntligen nr vi kommit i ordning hemma brjat ta vissa ml hemma (bl.a. frukost!) hnder det som inte fr hnda. Kylskpet gr snder. Fr andra gngen. Frsta lagningen mste ha varit en riktig slarvlagning, men efter tre mnader i Kina r jag inte frvnad. Efter ett samtal til frvaltningen kommer tre tekniker som lyckas konstatera det som vi ocks kommit fram till, nmligen att kylskpet r varmt istllet fr kallt. Inom kort skall en kylskpstekniker komma, tills dess fr vi rdet att lgga all mat i en pse p balkongen. Ingen vidare id menar vi p, d det r nrmare 30 grader ute. Nsta tips r nnu smre, de tycker vi skall ka till en supermarket med maten. Men hall, vad skall dom gra med maten?! ppet kp gller knappast p ett ppnat smrpaket. Efter Linas tlmodiga tjat lyckas vi lna ett fack i kylskpet i frvaltningens personalmatsal. Utan ngra garantier om att maten finns kvar, men det r nd bttre n balkongtipset.
2007-06-29-fridge.jpg
Sen hnder…ingenting. Efter mnga, lnga och arga samtal till hyresvrd, mklare och frvaltningen, om vartannat, under tre dagar blir vi fredag eftermiddag ntligen lovade att de skall skicka en riktig tekniker. P mndag skall de enligt uppgift komma, men vi fr se hur det blir med den saken. Fortsttning fljer…