Ngot positivt med att jobba i Shanghai r att man fr mjlighet att trffa/lyssna/prata med en del offentliga, mer eller mindre intressanta, personer som kommer hit p besk. Under min tid hr har jag bland annat mtt Marcus Wallenberg, Hans Rosling, Carl Cederschild, Albert Koch, Annika Falkengren, Lars Danielsson, Mikael Wolf, Klas Eklund och Sten Tolgfors.

Nu senast var Lina och jag p middag med kronprinsessan Victoria och prins Daniel nr de var hr p statsbesk…
2010-10-14 Victoria och Daniel
Bild frn http://bakomkulisserna.svenskdam.se

…tillsammans med ca 200 andra noggrant utvalda gster.
2010-10-14-victoria daniel shanghai-1

Middagen hlls p nyppnade Waldorf-Astoria p bunden. Ett imponerande hotell med en bra bar (Long bar).
2010-10-14-victoria daniel shanghai-1

Maten var ver all frvntan. Har aldrigt ftt s bra mat i ett sdant stort sllskap.
2010-10-14-victoria daniel shanghai-1

Kronprinsessparet gav ett bra intryck och tog sig tid att hlsa och prata intresserat med alla gster nr de anlnde. Om de inte hade behvt lmna kvllen tidigt fr att flyga hem hade jag bjudit med dom p traditionell karaoke.